De Updates!

Zie hier de laatste updates:

29 oktober 2009 Nieuwe herfstachtige voorplaat.
31 januari 2009 Los van deze website ben ik ook online bezig geweest. Ook ik ondersteun de projecten van MSV Post B te Roosendaal. Het grootste project van deze modelspoorvereniging is een maquette in H0 (1:87) van het emplacement van Roosendaal. Kijk voor deze en de andere projecten op dit fotolog.
21 december 2008 (II) Aan Rondom Roosendaal zijn 11 nieuwe plaatjes toegevoegd.
21 december 2008 De winter is weer begonnen. Tijd voor een Kerstkaart!

Tevens een nieuwe foto op de voorpagina. Op 29 oktober 2008 rijdt NMBS 1182 nogmaals een slag tussen Amsterdam Centraal en Brussel Zuid. Zijn de dagen van deze dienst geteld? Al diverse malen is de afschaffing uitgesteld.

Nieuwe rubriek toegevoegd met oude voorpagina foto's.
4 oktober 2008 Nieuwe foto op de voorpagina. Op 27 september j.l. reden twee stoomtreinen naar het Stoomfestival van de Chemin de Fer à Vapeur des Trois Vallées. Te Walcourt troffen de twee treinen elkaar. 

Voor wie dit jaar nog met een oude trein wil rijden wordt er een rit naar Spontin georganiseerd met historische diesellocomotieven. Kijk op www.pfttsp.be voor meer informatie.
24 september 2008 (II)

Het seinhuis van Roosendaal op Omroep Brabant onder de aandacht. Kijk hier voor een reportage.

24 september 2008

De afgelopen maand zijn er 10 nieuwe foto's toegevoegd aan de rubriek "Chemin de fer du Bocq". Ook op technisch vlak is er iets veranderd. In diverse rubrieken worden de foto's via een Java script vergroot als er op geklikt wordt. In het verleden gebeurde dit via een lastig pop-up scherm. De bedoeling is dat alle pagina's aangepast gaan worden.

6 augustus 2008 6 nieuwe foto's toegevoegd aan de rubriek "Chemin de fer du Bocq"
8 juli 2008 9 nieuwe foto's toegevoegd aan de rubriek "Chemin de fer du Bocq"
7 maart 2008 Vanaf 8 maart gaan Eveline en ik eindelijk samen wonen!
26 februari 2008 20 nieuwe plaatjes als aanvulling op de rubriek"Roosendaal Spoort". Klik op Fotopagina.
25 februari 2008 Enkele nieuwe plaatjes toegevoegd in de rubriek over de Chemin de Fer du Bocq.
26 januari 2008 10 nieuwe plaatjes toegevoegd in de rubriek "Rondom Roosendaal". Tabblad "Passagiers".
24 januari 2008 4 plaatjes toegevoegd in de rubriek "Rondom Roosendaal". Tabblad "Speciaal".
17 januari 2008 Na vele jaren weer online. Een linkpagina...!
18 december 2007

De oplettende bezoeker heeft gezien dat er een link aan de zijkant bij gekomen is. Binnen enkele maanden zal, na lange afwezigheid, een pagina met links online staan.

16 december 2007

Prettige feestdagen en alvast de beste wensen voor 2008! Speciaal voor alle bezoekers staat hier een digitale kerstkaart online.

2 december 2007

Nieuwe update van de rubriek Rondom Roosendaal. Deze keer 5 plaatjes met binnenlandse reizigerstreinen.

1 december 2007

In het kader van het honderdjarig bestaan van het stationsgebouw in Roosendaal staan er 11 nieuwe plaatjes online in de rubriek Rondom Roosendaal. Klik in de rubriek op "goederen". Nieuwe foto's zijn onderweg!

9 oktober 2007

Sneller dan verwacht weer een nieuwe update online. 
Dit jaar was het 100 jaar geleden dat de Belgische spoorlijn 128 over de volledige lengte in gebruik was genomen. Heden wordt de lijn tijdens de zomermaanden toeristisch uitgebaat door de Chemin de Fer du Bocq. De vrijwilligers hebben zich ten doel gesteld om de volledige spoorlijn tussen Ciney en Yvoir terug in dienst te stellen. Dit jaar werd het meest spectaculaire gedeelte van de lijn terug in dienst genomen. Tussen Dorinne- Durnal en Purnode loopt het spoor door tunnels en over bruggen. Dit alles in de bossen. Vanaf vanavond staat een ode aan de spoorlijn, en de vrijwilligers die hem weer terug in dienst nemen online.

4 oktober 2007

Vanavond een nieuwe startfoto online gezet. Momenteel ben ik nog steeds bezig met de update van de CFB/ lijn 128. Deze zal waarschijnlijk de komende weken online komen.

23 augustus 2007

Het lijkt even stil op de site. Niets is minder waar. Ik ben op het moment bezig met een grote update. Deze keer foto's van de CFB/ lijn 128. Het grootste deel van de foto's is ingescand. Nu nog het schrijven van de teksten en plaatsen van de plaatjes. Hopelijk kan ik in de loop van september de update maken.
Het volgende project is de rubriek over Roosendaal. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat het huidige stationsgebouw is geopend. Een mooie reden om de rubriek Roosendaal met nieuwe foto's te vullen.

20 februari 2007

Voor regelmatige bezoekers van mijn website is de volgende update wel bekend. Na de materieelshow ter ere van het 150 jarige jubileum van de spoorwegen te Roosendaal had ik een pagina met mijn persoonlijke belevingen gemaakt. Deze pagina is een jaar of twee geleden van mijn site verwijderd maar nu weer terug! 

16 februari 2007

Eindelijk is de Vakantie in Frankrijk online. In juni 2006 hebben we een week lang in de Auvergne dieseltreinen gefotografeerd.

2 februari 2007

Het lijkt stil op de homepage maar achter de schermen wordt hard gewerkt. Inmiddels diverse aanpassingen aan de opmaak gedaan. Momenteel ben ik aan een redelijk grote update bezig. Liefhebbers van Frans dieselmaterieel wordt aangeraden deze pagina in de gaten te houden.

2 januari 2007 De beste wensen voor 2007!!! 
  
Eerste update van het jaar. 6 plaatjes toegevoegd onder de rubriek "Internationaal" in Rondom Roosendaal
31 december 2006

Onder de rubriek Rondom Roosendaal zijn foto's van internationale passagierstreinen online. Klik op "internationaal". Meer pagina's onder dezelfde rubriek in voorbereiding. Prettige jaarwisseling!

27 december 2006

Prettige Kerstdagen gehad? Als toetje een kleine update. Onder de rubriek Rondom Roosendaal zijn foto's van goederentreinen online. Klik op "goederen". Meer pagina's onder dezelfde rubriek in voorbereiding.

12 december 2006

Nieuwe plaatjes bij de Mat '54 pagina. Tip: Alle pagina's die in de linker balk zijn voorzien van een "*" zijn momenteel online.

4 december 2006 (23u50)

De tweede update voor vandaag. Nogmaals enkele plaatjes toegevoegd aan de Mat '54 pagina. Ik moet nog even mijn archief induiken. Hopelijk vind ik nog wat leuke plaatjes.

4 december 2006 (11u30)

Vervroegd Sinterklaas- kado. Een paar nieuwe plaatjes op de Mat '54 pagina. Nieuwe plaatjes zijn onderweg!

29 november 2006

Nieuwe pagina toegevoegd met foto's van Mat '54 materieel. Meer foto's van deze treinstellen zijn onderweg. Alvast enkele nieuwe pagina's aangemaakt. Deze worden binnenkort gevuld met foto's. Tevens hier en daar wat schoonheidsfoutjes in de lay-out verbeterd.

2 oktober 2006;

Enkele plaatjes bijgevoegd bij Charleville-Mézières - Givet. Andere pagina's zijn in voorbereiding.

19 september 2006;

Weer een pagina online met 20 foto's van de lijn Charleville-Mézières - Givet.

18 september 2006;

Opfrissen Urban Exploring want dat was een redelijk vies kleurtje en nieuwe pagina met een paar plaatjes toegevoegd! Las Vegas.

X